theebar het groene hart

Theebar

activiteiten het groene hart

Activiteiten

massages het groene hart amsterdam

Massages

blog het groene hart

Blog

webwinkel het groene hart

Webwinkel

In gesprek met ... Tamara Collette

Tot nu toe heb ik vrijwel alles rondom mijn theebar concept zelf bedacht en uitgewerkt, inclusief wat voor interieur ik wil. Maar er komt een moment in je werk, dat je beseft dat er niet voldoende tijd is om alles zelf te doen. 

Voor het interieur van de theebar en activiteitenplek heb ik volop ideeën. Zo weet ik dat ik voor een natuurrijke inrichting ga, waarbij ik veel planten wil over de gehele ruimte en moswanden aan de muren. Het kleurenpalette bestaat uit verschillende tinten groen afgebroken met messing en hout. De tafels worden doorgaans rond, omdat het kindvriendelijker is dan die hoekige tafels en er komen speelhoekjes voor diverse leeftijden. Dan lijkt het alsof ik aardig ver ben met het interieurontwerp, maar om het echt mooi en praktisch te maken, heb ik hulp nodig. Deze hulp krijg ik gelukkig van Tamara Collette, een dame met vele talenten. Ze is naast interieurontwerper ook interieurcoach, een bouwkundig specialist en meer. 

Tamara vind ik een heel toegankelijk iemand, die goed luistert naar je wensen en meedenkt hoe je interieurwensen passen bij een ruimte en het doel wat je voor ogen hebt.  Een goede samenwerking vol vertrouwen vind ik zo belangrijk en dit heb ik bij mevrouw Collette zeker gevonden. Je kunt haar portfolio en diensten bekijken op haar website: casa-id.com

Naast 1 op 1 advies, heeft Tamara een speciaal online programma ontwikkeld voor de echte doe-het-zelver. In de video kun je meer horen over haar diensten. Met dank ook aan Evans en Watson voor de lekkere bloementhee, die we tijdens deze video hebben geproefd!

Veel kijkplezier.

Portfolio foto’s: Casa-ID – Fotografie © 2018 soldbyso.com

Laat een reactie achter:

×
×

Cart