Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
Share on email
theebar het groene hart

Theebar

activiteiten het groene hart

Activiteiten

massages het groene hart amsterdam

Massages

blog het groene hart

Blog

webwinkel het groene hart

Webwinkel

crowdfunding van het groene hart amsterdam
crowdfunding letters

Welkom bij de theebar van Amsterdam!
Mijn naam is Soesma en ik heb enorme zin om de meest natuurrijke en kindvriendelijke theebar en activiteitenplek van Amsterdam te openen. Hopelijk ben je na het lezen van mijn verhaal net zo enthousiast als ik!

Kijk eerst mee naar het verhaal verteld door familie Groen:

Over mij:

Een creatieve ondernemer met een passie voor thee, tosti’s en spellen. De afgelopen jaren heb ik in de kinderopvang, horeca en als zelfstandige fotografe gewerkt. Na enige tijd begon zich een concept in mijn hoofd te ontwikkelen. Iets wat nu nog niet bestaat, maar waar wel behoefte aan is bij met name ouders van jonge kinderen. De tijd is nu gekomen om dat concept werkelijkheid te laten worden.

Waarom thee? Mijn liefde voor thee komt uit mijn jeugd. Als klein kind werd ik wakker met een kopje thee en sloot ik de dag af met een thee. Toen was het meestal zwarte thee. Inmiddels heeft de theemarkt zoveel variaties ontwikkeld dat ik mensen graag introduceer aan de nieuwste theesmaken.

Soesma

Soesma

Trotse oprichtster van het Groene Hart

witte thee – zwarte thee – rode thee – groene thee – fruitthee – bloementhee – hennepthee

Er is voor ieder wat wils!

Mijn missie:

Mijn doel is een duurzame en groene plek te creëren in hartje Amsterdam, waar je heerlijk kunt ontspannen, gezonde thee kunt drinken en verantwoord lekkers kunt eten, omringd door de natuur. Heel veel natuur.

Qua voeding wil ik  laten zien dat thee net zo veelzijdig is als koffie en dat veganistisch eten ook lekker kan smaken. Meestal denken mensen aan smakeloos, inspiratieloos eten, maar niets is minder waar! Het afgelopen jaar ben ik op zoek gegaan naar de beste veganistische en g’raf suikervrije* producten, getest door de grootste vleeseters. Als zij het lekker vinden, dan vind jij dit vast ook.

Op het menu staan de meest bijzondere theeën, zelfs thee uit Nederland en qua eten onder andere tosti’s, yoghurt met koek en fruit, cakes en de lekkerste bananenbrood.
Het zijn dus behoorlijk bijzondere producten. Producten waar je blij van wordt en waarvan je bijna niet kunt geloven dat het is gemaakt van plantaardige ingrediënten en zonder toegevoegde suikers.

Als je deze theeën, cakes etc. hebt geproefd, wil je iedereen erover vertellen!

* vrij van geraffineerde suikers
thee,
thee
en thee
Previous
Next

De doelgroep

Het Groene Hart is er voor jong en oud, maar biedt in het bijzonder ruimte aan ouders met jonge kinderen die snakken naar een mooie verzorgde loungeplek met verantwoorde voeding.

De theebar is er voor liefhebbers van natuur, gezondheid, gezelligheid of simpelweg voor mensen die willen ontspannen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je hier tot rust komt.

Het leukste om bij het Groene Hart te ervaren is wel de unieke afternoon tea met verantwoord hartig en zoet geserveerd op heel uniek bamboe servies. 

Bovendien is het Groene Hart de eerste plek in Nederland waar je terecht kunt voor een veganistische tosti, die boven alles heerlijk smaakt! 

 

De inrichting

Voor de inrichting laat ik me overduidelijk inspireren door de natuur. Mijn theebar zal zich onderscheiden door de veelheid aan planten binnen. Zodra je binnenstapt, zul je het gevoel hebben in de natuur te zijn, maar dan zonder de regen en kou. 

Het meubilair is praktisch, maar chique. Speciaal voor de kinderen zijn er kinderstoeltjes en in elke hoek zal een speelhoek te vinden te zijn voor kinderen van diverse leeftijden.

Er komt een aparte ruimte voor de activiteiten die regelmatig georganiseerd zullen worden voor kinderen en ouders.

De wanden zijn bedekt met speciaal (geluiddempend) mos, planten en bloemen. Het wordt een prachtige plek waar jong en oud zich direct thuis voelt!

 

De locatie

Momenteel heb ik een paar locaties op het oog in de omgeving van Oud-West/Oud-Zuid, maar ik kan pas echt knopen doorhakken als er voldoende geld is. Dan gaat het super snel, let maar op!

Moswanden in vele kleuren groen
Speels met de natuur
Meubels met klasse
Previous
Next

Succes

Hoe ga ik ervoor zorgen dat het Groene Hart een succes wordt?

Hiervoor hanteer ik een aantal belangrijke uitgangspunten. 

1. Beleving: Dit is de voornaamste reden dat je hier wilt komen. Er bestaat nog niet een plek waar je zoveel natuur binnen vindt, met speelhoeken en verantwoord eten. Een plek waar je volledig tot ontspanning komt. Dit is een plek waarvan je hebt gedroomd en welke nu werkelijkheid wordt.

2. Kwaliteit: Alle theeën en gerechten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waarvan de meesten uit Nederland komen. (Hiermee steun ik de Nederlandse handel.)

3. Ontspanning: de ruimte is zodanig ingericht dat je voldoende privacy ervaart, op lekkere stoelen kunt zitten en geen last hebt van herrie dankzij de geluidsdempende muren. 

Dit alles zal ervoor zorgen dat je graag naar het Groene Hart terug blijft komen. 

Crowdfunding

Crowdfunding is de ideale manier om mensen mee te laten doen aan het realiseren van dit mooie plan. Inmiddels heb ik al investeerders gevonden, maar ik vind het veel leuker om het publiek te betrekken in de opstart. Door mee te doen, word je in feite  ambassadeur van het Groene Hart en ben je een van de eersten die straks gaat genieten van deze toffe plek. 

Een ander belangrijke reden om voor crowdfunding te kiezen, is dat dit voor mij het ultieme teken is dat mensen geloven in mij en het concept en zodoende steun bieden. 

Van het beoogde doelbedrag zal ik een deel voor de verbouwing en inrichting van het pand gebruiken, want om het haar droomuiterlijk te kunnen geven, zal er een en ander geklust moeten worden. Er komt een keuken met voor thee en tosti geschikte apparatuur en een mooie bar die bij binnenkomst meteen de aandacht trekt. De rest van de financiering gaat naar de aanschaf van de grote hoeveelheid planten.

 

Help mee

Je kunt mijn crowdfunding campagne op een aantal manieren steunen:

Afternoon Tea: Door de meeste mensen wordt dit (ten onrechte) een high tea genoemd. Wil je erachter komen wat het verschil is? Koop dan alvast een Theetijd voucher, zoveel als je wilt en geniet van een variatie zoet en hartig.

Theefeest: deze voucher is ideaal om een verjaardag te vieren. Het theefeest kan zelfs op een locatie naar keuze, mits in de Randstad gelegen. Het Theefeest is dus direct inwisselbaar. 

Thee Strippenkaart: Ben je gek op thee, zowel warm als koud, koop dan alvast een Theekaart en laat bij elk bezoek je kaart afstempelen voor een pot thee.

Je kunt de kaart zowel voor jezelf als voor een ander kopen. Is het een cadeau, vermeldt dit dan aan mij.

Mocht het zo zijn dat de crowdfunding onverhoopt niet het beoogde doelbedrag behaalt, dan wordt je bijdrage uiteraard teruggestort.

Naast deze leuke beloningen  steun je me vooral om mijn droom waar te maken. Dit waardeer ik nog het meest.

Amsterdam wordt een bijzondere theebar rijker. Door het Groene Hart te steunen, draag je sowieso bij aan een mooiere wereld.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met me op via: [email protected]

Theetijd-web
middagthee voor 2
€ 30,00
middagthee voor 4
€ 60,00
middagthee voor 5
€ 70,00
Theefeest_web
middagthee voor 4 incl. workshop
€ 80,00
middagthee voor 4 incl. fotografie
€ 80,00
middagthee voor 4 incl. workshop & fotografie
€ 100,00
Theekaart-web2
theekaart 5 strippen
€ 25,00
theekaart 10 strippen
€ 45,00
theekaart 15 strippen
€ 65,00
theekaart 20 strippen
€ 85,00
Enkel een donatie schenken? Dat mag natuurlijk ook.het doelbedrag is

voortgang wordt elke dag bijgewerkt
4545 45.5%

We zijn er bijna!

Om de crowdfunding succesvol te maken, zijn er ongeveer 500 ‘funders’ nodig die een theekaart kopen. Dus Blijf de crowdfunding delen en dan gaat het lukken!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
Share on email

This Post Has 15 Comments

 1. Laura

  Hi Soesma,

  Ik heb gesmuld van je lekkere hapjes en de heerlijke smaken thee. Ik heb de theetijd voucher besteld. Hopelijk wordt je droom snel realiteit! 🙂

  X Laura

  1. Lieve Laura, dankjewel, ook voor de aanschaf van een Theetijd voucher! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontvangen.

 2. Shanna Tan

  Mooie website! Heel veel succes Soesma!

 3. Sharon Zwart

  Hey Soesma, ziet er top uit! Wij hebben onze theekaarten net ook besteld. Leuk!!

  1. Lieve Sharon en Rogier, bedankt voor jullie donatie en aanschaf van de Theekaarten! Ik kijk ernaar uit om jullie mijn theeselectie te laten proeven.

 4. Lieve Charita plus gezin, bedankt voor jullie aanschaf van een Theetijd voucher!

 5. Lieve Parveen en Jeroen, bedankt voor jullie aanschaf van de Theetijd voucher!

 6. Lieve Damien en Ariane, bedankt voor jullie aanschaf van de Theetijd voucher!

Geef een reactie

×
×

Cart